RENDEZVOUS

RENDEZVOUS

JORDI LARIOS

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
EUMO EDITORIAL SAU
Año de edición:
2013
ISBN:
978-84-9766-493-6
Páginas:
96
Encuadernación:
Rústica

Disponibilidad:

  • NOLLEGIULo tenemos
  • NOLLEGIU CLOTNo lo tenemos. Lo pedimos. 24/48h

El jo poètic de Rendezvous reflexiona sobre la malaltia, el dolor de l’absència, l’alegria i els paranys del desig, el pas del temps, la mort i l’ofici d’escriure. Sovint les seves reflexions adquireixen la forma d’un diàleg intertextual amb altres poetes (de John Keats a Narcís Comadira, de Paul Éluard a Maria-Mercè Marçal, passant per J. V. Foix, Luis Cernuda, Màrius Torres, Gabriel Ferrater o Salvador Oliva, entre altres) fins a esdevenir una celebració de la poesia entesa com una eina per conèixer la vida moral dels homes i les dones.

Jordi Larios (Palafrugell, 1959) és poeta, traductor i professor al Departament de Llengües Modernes de Queen Mary, University of London, on dirigeix el Centre d’Estudis Catalans. Ha publicat els llibres de poemes Home sol (Quaderns Crema, 1984) i El cop de la destral (Jardins de Samarcanda, 2006).

Artículos relacionados

  • 0,00 €

Otros libros del autor

  • EL COP DE LA DESTRAL
    JORDI LARIOS
    En aquesta obra la veu de Jordi Larios esbossa una concepció de la poesia, evoca diversos moments de la seva experiència íntima, reflexiona sobre el pas ineluctable del temps i la certesa de la mort, i estableix un diàleg productiu amb una sèrie d'escriptors admirats (Carner, Cernuda o Wilde, entre d'altres). ...

    14,00 €